ŽELEZNICE SRBIJE
Privremena izmena saobraćaja međunarodnog voza "Balkan" na relaciji Beograd-Sofija do 28. februara
Petak, 03. februar 2017.

Organizacija saobraćaja međunarodnog voza „Balkan", na relaciji Beograd – Sofija, do 28. februara biće privremeno izmenjena. U ovom periodu voz neće saobraćati na relaciji Niš-Dimitrovgrad, pa će se prevoz putnika obavljati uz presedanja u Nišu i Dimitrovgradu – saopštilo je Društvo za železnički prevoz putnika „Srbija Voz“.

Voz će iz Beograda polaziti po redu vožnje u 09.25 sati i saobraćaće do Niša. Na relaciji Niš –Dimitrovgrad voz će izostajati iz saobraćaja, a iz Dimitrovgrada, putnici mogu nastaviti dalje putovanje za Sofiju u 17.18 sati.

Data/Images/medjunarodni_s.jpg

U povratku iz Sofije u 9.40 sati, voz će se zaustavljati u Dimitrovgradu i izostajaće na relaciji Dimitrovgrad-Niš. Polazak ovog međunarodnog voza iz Niša za Beograd je u 14.08 sati.

Putnici koji kreću iz Beograda za Sofiju i iz Sofije za Beograd, mogu putovati sa presedanjima u stanicama Niš i Dimitrovgrad.

Polazak iz Beograda za Niš je u 06.20 sati, a iz Niša za Dimitrovgrad u 11.15 sati. Iz Dimitrovgrada za Sofiju dalje će putnici nastavljati redovnim vozom koji kreće u 17.18 sati. Za putnike koji putuju iz Sofije za Beograd. presedanje je u Dimitrovgradu, odakle imaju polazak za Niš u 11.23 sati, a iz Niša za Beograd u 16:57 časova.

IZDVAJAMO
NAJAVE DOGAĐAJA
VESTI
RED VOŽNJE
NAJNOVIJA "PRUGA"
LOKACIJA TERETNIH KOLA
MEDIJA CENTAR
ŠARGANSKA OSMICA
TURISTIČKI VOZ "ROMANTIKA"
PLAVI VOZ
 
© Železnice Srbije 2006 | produced by MASSVision, powered by cMASS